• C/ Moscou, 30, 1-1 / 08005 - Barcelona - España

Sobre la nostra empresaQuin som

SEM INGENIERÍA, SL

L’origen de SEM INGENIERÍA, SL es remunta a l’any 1987.

El nostre propòsit és subministrar equips d’assaig d’alta tecnologia i oferir suport tècnic a les Universitats, Centres de Recerca i Departaments de Control de Qualitat i I+D de la indústria en general, per tal d’ajudar-los en el desenvolupament de les seves activitats.

Com indica el nostre nom corporatiu, la nostra activitat es centra en els equips d’assaig de materials, que en si mateixos cobreixen un ampli espectre: adhesius, pintures, vernissos, acers, aluminis, aliatges, composites, ceràmiques, biomaterials i ciments d’alta resistència, així com gels, semisòlids, fosos, i les provetes extretes dels productes acabats.

Els nostres equips sotmeten els materials a deformació tant estàtica com dinàmica, per a l’estudi del seu comportament mecànic, ja sigui en tracció, compressió, flexió, torsió o cisalla.
Però a més dels materials, cobrim també el camp de les estructures i dels components. Desenvolupem una gran activitat en l’assaig d’elements com l’embalatge, el suport d’un motor d’un vehicle, les canonades de polietilè per a distribució de gas natural, una pròtesi de maluc, un vehicle complert, o l’estructura del fuselatge d’un avió comercial o de combat. En molts d’aquests casos, la sol·licitació és multiaxial i porta aparellada la combinació amb potents sistemes d’adquisició de dades i presentació de resultats.

És una gran satisfacció atreure la seva atenció.

El convidem a viatjar per la nostra pàgina, i pels enllaços amb les nostres representades.

No dubti a enviar-nos els seus comentaris i suggeriments.