• C/ Moscou, 30, 1-1 / 08005 - Barcelona - España

Contacta’ns

Contacta’ns a través de la via que prefereixis, atendrem encantats totes les sol·licituds. No dubtis a enviar-nos els teus comentaris i/o suggeriments.

C/ Moscou, 30, 1-1 / 08005 – Barcelona – España
+34 93 221 00 65
www.semsa.es
info@semsa.es

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de SEM ENGINYERIA SL, amb CIF B66221748 i domicili social situat a MOSCOU, 30, 1-1 , 08005 BARCELONA, amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment de la normativa vigent, SEM ENGINYERIA SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades.

SEM ENGINYERIA SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que SEM ENGINYERIA SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades, podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@semsa.es.

Al seu torn, l’informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de SEM ENGINYERIA SL, dirigint-se per escrit a l’adreça de correu dpo.cliente@conversia.es o al telèfon 902877192.

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb l’enviament del formulari de recollida de dades, vostè accepta la política de privacitat de SEM ENGINYERIA SL.